Spring til indhold

Sød uro med dyr i luftballoner

    Projektet her var det første jeg lavede til min datter, Lea. Det var et fælles projekt, som min mor og jeg lavede sammen, da jeg var gravid. Hækling er stadig rimelig nyt for mig, så derfor kan jeg også kun tage æren for at have lavet luftballonerne, som var forholdsvis nemme at hækle. Dyrene tværtimod, kræver ifølge min mor, en vis portion erfaring og tålmodighed. Er du en erfaren hækler, er det her helt sikkert et projekt for dig.

    Dyrene kan tages ud af luftballonerne, så selvom Lea snart fylder 10 måneder, elsker hun stadig sin uro og dyrene i den. Det var faktisk det allerførste hun begyndte at kommunikere med, da hun var 1,5 måned gammel. 

    Den er strikket med rester af bomuldsgarn og er derfor også et super godt projekt, hvis du skal have ryddet lidt op i garnlageret. Opskriften er på engelsk, men indeholder en masse gode billeder, så du hele tiden ved, hvad du skal gøre. Du kan købe opskriften på Etsy.com fra Birds and Crickets for 55 kr eller ved at klikke her. Ringen er af bambustræ og kan købes hos diverse Stof-butikker. Bl.a. her hos Selfmade (tidligere Stof & Stil).
    Indlægget er ikke sponsoreret.